Scholier zwaar mishandeld op schoolplein

Afgelopen dinsdag heeft de Leidse politie zes verdachten van 14 en 15 jaar aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 14-jarige medescholier. Vier van de verdachten bleken de jongen op 18 juni daadwerkelijk mishandeld te hebben op het schoolplein. Nadat ze het slachtoffer een jas over het hoofd hadden getrokken, zodat deze niets meer kon zien, heeft het viertal er op los geslagen en geschopt. Resultaat: een paar gekneusde ribben! Tegen de vier verdachten wordt proces verbaal opgemaakt. Uit de verhoren is gebleken dat de twee anderen niet betrokken waren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×