Wethouder reikt diploma uit aan 25 kleuters

Wethouder Gerda van den Berg zal komende woensdag in Naturalis 25 diploma´s uitreiken. Deze diploma´s zijn bestemd voor 25 kleuters en hun ouders. Deze kleuters hebben vanaf hun 2e levensjaar meegedaan aan Opstapje. Dit is een 2-jarig spel- en leerprogramma, van de Stichting Jeugd en Samenleving Rijnland, dat jonge kinderen stimuleert in hun ontwikkeling en hen voorbereidt op de basisschool.

Het programma vindt hoofdzakelijk thuis plaats, waar de kinderen worden bezocht door speciale leidsters, die passend speelmateriaal meenemen. De ouders bezoeken daarnaast een aantal bijeenkomsten, waar zij ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Opstapje maakt onderdeel uit van het onderwijsachterstandenbeleid van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×