Leiden Chess Tournament met 150 schakers

Volgende maand vindt voor de tweede keer het Leiden Chess Tournament plaats. Hieraan zullen 150 deelnemers, uit in totaal 11 landen deelnemen. De schakers zijn onder meer afkomstig uit Nederland, India, Oekraïne, Zambia, Servië en Hongarije. Op donderdag 10 juli wordt het toernooi geopend door de burgemeester van Oegstgeest, die de schaakstrijd zal aangaan met de voorzitter van de Leidse gemeenteraad. Zij zullen hun spel spelen met levende schaakstukken. Ook krijgen belangstellenden de gelegenheid om deel te nemen aan een uit 15 borden bestaande aanschuifsimultaan, tegen grootmeester John van der Wiel.

Op vrijdagavond 11 juli gaat het schaaktoernooi echt van start, in het denksportcentrum aan Robijnstraat 4. Een aantal wedstrijden kan via www.leidenchess.nl gevolgd worden. Het toernooi eindigt op 20 juli.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×