Leidse K&G imponeert Kopenhagen

Vanmorgen om 11.00 uur kwamen de leden van de Show and Marching Band K&G weer aan in Leiden, na een zeer succesvolle deelname aan de vierdaagse ‘Rosenborg Tattoo’ in Kopenhagen. Deze taptoe werd georganiseerd ter gelegenheid van de 350e verjaardag van de Deense Koninklijke Garde en werd gehouden op het veld voor Kasteel Rosenborg. Het grasveld was voor dit evenement speciaal afgedekt met rubberen tegels. Door het kasteel op de achtergrond kreeg de taptoe een sprookjesachtige uitstraling. De optredens van K&G werden door de Denen én de Deense Koningin zelf, erg goed ontvangen. Naast het enthousiaste publiek, klapte ook de Koningin van harte mee op de klanken van de Leidse Show and Marching Band. In totaal kwamen ruim 29.000 mensen kijken en luisteren. K&G voorzitter Anne van Driesum overhandigde een pakket Cd’s en Dvd’s van K&G en een boek over de gemeente Leiden aan de adjudant van de Deense Koningin. De Nederlandse ambassadeur in Denemarken toonde zich ook erg onder de indruk van het optreden en was van mening dat K&G zowel Leiden als Nederland tijdens de Rosenborg Tattoo op de kaart heeft gezet.

Rosenborg Finale, foto: K&G.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×