De jury beoordeelt de inzendingen, foto: PR.

Prijsuitreiking beste idee Leidse watertoren

RAP Architectuurcentrum heeft de prijsvraag ‘Waterproef’ georganiseerd en de 59 inzendingen zijn door een deskundige jury beoordeeld. Donderdagavond, 3 juli, zullen de winnaars bekend worden gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking. Doel van de wedstrijd is om een nieuwe bestemming voor de markante Leidse watertoren te vinden. De winnaar van de eerste prijs ontvangt drieduizend euro, de tweede tweeduizend en de derde duizend. De voorzitter van de jury zal de keuze voor de drie winnende ontwerpen toelichten. Wethouder van Woensel zal de prijzen overhandigen. Iedereen is welkom om daarbij aanwezig te zijn.

Donderdag 3 juli om 20.00 uur in RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat 33 in Leiden.

Meer info: www.rapsite.nl

Leiden watertoren


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×