Nieuwe winnaar Pancras-West TeekensKarstenstrofee

Hoewel hij alles in het werk gesteld heeft om de ‘Pancras-West TeekensKarstenstrofee’ te behouden, moest Herman Heijboer deze vorig jaar in de wacht gesleepte prijs toch uit handen geven. Paul van Egmond wist hem tijdens het Jeu de Boulestoernooi van wijkvereniging Pancras-West van afgelopen zaterdag, namelijk glansrijk te verslaan. Tijdens het toernooi, dat dit jaar in Spaanse sfeer gespeeld werd, streed een flink aantal drietallen tegen elkaar, op drie Jeu de Boulesbanen op de Hooglandsekerkgracht. Het team van Paul van Egmond bestond verder uit Hans Reijnen en Erna Bannink.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×