Werfpop dit jaar extra veilig

Zondag 13 juli vindt de 27ste editie van het gratis popfestival Werfpop plaats in Het Leidse Hout. Nieuw dit jaar is een omheining en security controle bij het betreden van het veld. Er wordt gecontroleerd op het meenemen van glas, blik en alcoholhoudende dranken, omdat stukgetrapte flessen en blikjes gevaarlijk zijn voor spelende kinderen en huisdieren. Daarnaast is de organisatie verplicht streng te controleren op het gebruik van alcohol door jongeren onder de 16 jaar. Bij de bar wordt doormiddel van ID gecontroleerd op leeftijd. Dit mag allemaal zeker de pret niet drukken van het Werfpop festival, dat weer bol staat van fantastische bands, acts, en straattheater. Info en programma: www.werfpop.nl.

Kraak & Smaak- Electro Funk, foto: Michel Mees.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×