Floor van Leeuwen en Bas van Rijnsoever, foto: Stephan van Hesteren

MTG Blont wint 'Parade Parel' op ITS festival

De eerste productie van de Leidse Theaterwerkplaats Ins Blau: ‘ZO komt de naakte waarheid aan haar licht’ van MTG Blont, de mimegroep van Floor van Leeuwen en Bas van Rijnsoever, heeft zaterdagavond tijdens de slotmanifestatie van het jaarlijkse ITS festival de ‘Parade Parel’ gewonnen. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de meest interessante en talentvolle afstuderende theatermaker. Van Leeuwen en Van Rijnsoever studeren dit jaar af aan de Mimeschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In april van dit jaar was de boeiende voorstelling, gekenmerkt door de combinatie van poëtische beelden en nuchtere rauwheid te zien in Theater Ins Blauw in het Haagweg 4 complex. (zie Sleutelstadartikel)

De winnende voorstelling zal dit jaar nogmaals te zien zijn tijdens de Parade in Amsterdam van 1 tot en met 5 augustus in de Casa Mondo. Meer info: www.theaterinsblau.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×