Feestelijke skatetocht door Stevenshof

Wie het jammer vindt dat er dit jaar geen Elfstedentocht gehouden is, kan komende zondag toch een beetje de sfeer van dat winterse evenement proven. De Wijkraad Stevenshof en Skatefun.nl organiseren dan namelijk een 12 bruggentocht door de wijk. Deze tocht wordt afgelegd op skates en is met name bedoeld voor kinderen en beginnende skaters. Onderweg komen zij dweilorkesten tegen en ook zijn er de nodige koek- en zopiekramen.

Bovendien staan er langs het parcours drie stempelposten, Bartlehiem,Dokkum en Sneek. Wie mee wil doen kan vandaag en morgen voor 2,50 euro een stempelkaart ophalen bij Bruna of het buurtcentrum van de Stevenshof. Op de dag van het evenement zelf, kosten deze kaarten 3,50 euro.

De opbrengst van de tocht gaat naar Stichting Actieve Hulp Cambodja. De skatetocht start tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf de IJsbaan Rijndijk/Hoge Mors. De organisatoren adviseren de deelnemers goed beslagen ten ijs te gaan, voorzien van de nodige beschermers. Natuurlijk is ook publiek van harte welkom.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×