Donny Gieskens in het midden met naast hem twee HR medewerkers.

Twee deelnemers ROC Leiden ICT op stage in buitenland

Twee deelnemers van het ROC Leiden unit ICT lopen stage bij een internationaal groot bedrijf dat in de zee boort op zoek naar ruwe olie. Donny Gieskens (17) een van de twee deelnemers verbleef eerst in Mumbai, de grootste stad van India, om daar ICT werkzaamheden uit te voeren die in het kader staan van zijn opleiding. Na vier weken in India is hij inmiddels aan de slag in Mexico om daar, bij hetzelfde bedrijf, ook vier weken te werken. De andere deelnemer Tim de Jong (17) gaat eerst naar Egypte en vervolgens naar Angola om daar, eveneens bij Tritanium, ICT werkzaamheden uit te voeren. Ook Tim blijft op beide locaties vier weken. Thomas Boose, stagecoördinator van het ROC Leiden deelt mee: “Wij zijn als school erg blij dat deze deelnemers zo’n kans krijgen van Tritanium”.

Donny zelf over zijn stage: “Ik vind het een ultieme uitdaging die ik heb aangeboden gekregen van The Tritanium Company B.V. en het is goed voor mijn CV als ik later het werkveld in moet, de werkzaamheden zijn leerzaam en leuk en er is goede begeleiding vanuit Nederland”.

Donny houd ook een eigen website bij waar hij zijn verslagen, foto’s en video’s op zet. De website wordt goed bezocht door zijn medeleerlingen en docenten: www.donnyopstage.nl

De twee leerlingen hebben normaal rond deze tijd toetsen en hebben hier zelf een oplossing voor aangedragen. De meeste toetsen hebben zij eerder gemaakt en twee toetsen zullen zij online afnemen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×