CDA krijgt gewenste sportaccomodatielijst

De gemeenteraad van Leiden heeft met algemene stemmen een voorstel van het CDA aanvaard waarin het college wordt gevraagd met een lijst te komen van alle gewenste grote sportaccomodaties voor deze stad, het zogenaamde Integraal Sportaccommodatie Plan. Het gaat dan om grote nieuwbouw- en verbouwprojecten en het onderhoud van bestaande sportaccomodaties.

Moniek van Sandick (CDA): “Een duidelijke lijst met alle grote wensen aangaande sportaccomodaties en wanneer die gerealiseerd zouden moeten worden, zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in welke gelden er nodig zijn om die wensen gerealiseerd te krijgen. Als we weten wat er nodig is en wanneer, kunnen we ook jaarlijks een substantieel bedrag hiervoor gaan reserveren en sparen. We zien nu dat er bij eenzelfde lijst voor onderwijsgebouwen jaarlijks een groot bedrag opzij kan worden gezet, omdat we een overzicht hebben van wensen voor de komende 20 jaar. Dat is nu verantwoord beleid voeren en dat wil ik ook voor sport”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×