Gemeente behandelt bezwaarschrift klimaat Zijlwijk opnieuw

De gemeente moet het bezwaarschrift van basisschool de Zijlwijk in de Merenwijk, dat betrekking heeft op de vergoeding van de kosten voor de verbetering van het binnenklimaat in het schoolgebouw, opnieuw behandelen. Dat heeft de Raad van State vorige week bekendgemaakt. In 2005 hoefde de gemeente volgens een raadsbesluit niet op te draaien voor de kosten die nodig zouden zijn voor deze verbetering van het binnenklimaat. Tegen dit besluit diende de school een bezwaarschrift in.

Volgens het vonnis zal de gemeente niet alleen de Arbowet moeten hanteren, maar ook rekening moeten houden met de Woningwet, het Arbobesluit en het Bouwbesluit 2003. Naar verwachting zal het besluit tijdens de eerste zitting van de commissie voor beroep en bezwaarschriften in augustus aan de orde komen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×