Zijlwijk biedt nu ook naschoolse opvang

Vanaf volgend schooljaar kunnen de leerlingen van De Zijlwijkschool, De Dukdalf en de Tweemaster aan het Regenboogpad en Schaduwpad in de Merenwijk, gebruikmaken van een nieuwe naschoolse opvang. Deze opvang is te vinden in de Zijlwijkschool en wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Kwaliteit in Kinderopvang (NOKIK). De Zijlwijk werkt al langer samen met deze organisatie, omdat deze ook de tussenschoolse opvang levert.

De school heeft besloten de opvang uit te breiden, omdat de vraag naar naschoolse opvang steeds meer toeneemt. Voor de buitenschoolse opvang wordt een ruimte geheel in stijl van NOKIK ingericht, zodat de kinderen minder het gevoel hebben dat zij nog op school zijn. Ouders die hun kroost willen aanmelden, kunnen kijken op www.NOKIK.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×