Tour de France op Beestenmarkt

Om de sfeer van de Tour de France ook naar Nederland te halen, trekken de Rabobank, Fitness First en Radio 10 Gold met het RaboTourEvent langs een aantal Nederlandse steden. Komende dinsdag doet het Event Leiden aan. Op de Beestenmarkt is onder muzikale begeleiding van Radio 10 Gold, de Touretappe op grote schermen te volgen. Oud-renners leveren daarbij commentaar. Wie niet wil toekijken maar zelf ook iets wil ondernemen, kan zich op een luchtfiets 12 meter de hoogte in trappen. Voor mensen met hoogtevrees zijn er spinningfietsen.

Ook is het mogelijk virttueel in de tour mee te fietsen en daar een tourfilmpje van te maken. Kinderen kunnen onder andere springen op een luchtkussen, bidons werpen en meedoen aan een kennisquiz. Het RaboTourEvent duurt van 13.00 tot 18.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×