Getuigen gezocht poging tot beroving

Een 24-jarige vrouw uit Katwijk stond vandaag, rond 09.40 uur, met haar auto op de Plesmanlaan te wachten voor een verkeerslicht om daarna de snelweg op te rijden. Een nog onbekende man tikte ineens op haar voorruit. De vrouw dacht dat hij misschien iets wilde vragen of vertellen over haar auto en deed het portierraam naar beneden. Vervolgens kreeg zij een klap tegen haar voorhoofd met een hard voorwerp en eiste de man op dreigende toon geld. Hierbij liep het slachtoffer licht letsel op en haar bril raakte beschadigd. De geschrokken vrouw wist vervolgens snel weg te rijden en waarschuwde de politie. De man is tussen de 25 en 30 jaar oud en heeft een sportief uiterlijk. De politie is naar hem op zoek en vraagt eventuele getuigen van deze zaak te bellen met de politie in Leiden-West via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×