Verdachten overval Connexxion opgepakt

Een 21-jarige man uit Den Haag en een 21-jarige vrouw uit Rijswijk zijn aangehouden op verdenking van de overval (27 april) op het verkooppunt van vervoersbedrijf Connexxion aan het Stationplein. In de opsporingsprogramma’s van RTV-West en AVRO’s ‘Opsporing Verzocht’ werd in mei aandacht besteed aan de overval en een foto vertoond van een van de vermoedelijke daders. Dankzij tips na deze uitzendingen kwam de politie op het spoor van de verdachten. De Hagenaar werd op 17 juni aangehouden en de vrouw uit Rijswijk op 7 juli. Beide verdachten zitten voorlopig vast. De politie is nog niet klaar met haar onderzoek en sluit nieuwe aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×