Inschrijven Make a Difference Day kan vanaf nu

Wie deel wil nemen aan de Make a Difference Day (MADD) Leiden) die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november, kan zich nu al inschrijven op www.maddleiden.nl. MADD Leiden is een samenwerkingsproject van de gemeente, het vrijwilligerssteunpunt WAVES, het bedrijfsleven en de Universiteit. Het project wil mensen kennis laten maken met vrijwilligerswerk. Organisaties kunnen zichzelf met behulp van MADD in de schijnwerpers zetten. Het thema dit jaar is Young Energy.

Het is de bedoeling dat mensen op MADD vrijwilligerswerk verrichten. Dat kan op individuele basis, maar ook vanuit scholen of bedrijven. Zo zet de gemeente twee vrijwilligersteams in bestaande uit ambtenaren. Het vrijwilligerswerk bestaat onder andere uit timmeren en koken. Ook is er behoefte aan mensen die een dag lang voor chauffeur willen spelen. Verder worden er op beide dagen gratis workshops gegeven, over onderwerpen als koken en maatschappij. Wie zijn handen uit de mouwen wil steken of een workshop wil organiseren, kan een kijkje nemen op de website.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×