Romeins festival in Archeon

Wie meer wil weten over de Romeinse periode in Nederland en Europa gedurende de eerste eeuwen van de jaartelling, kan een bezoek brengen aan het Archeon. Van donderdag 7 tot zondag 17 augustus vindt in Trajectum ad Rhenum, de Romeinse stad van het Alphense museumpark, een uitgebreid Romeins festival plaats. Romeinen uit Engeland, Italiƫ en Nederland leveren dan iedere dag gladiatorengevechten. Ook verzorgen ze allerlei shows en demonstraties, waarbij ze het dagelijks leven uit de eerste eeuwen van de jaartelling laten herleven. Zo worden er allerlei Romeinse gerechten bereid, die de bezoekers mogen proeven.Op www.archeon.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×