Sjaak Ruska op bezoek bij Leidse 'Eendracht'

Vrijdag 11 juli was Sjaak Ruska de eregast bij het oer Leidse judoteam ‘Eendracht’. Ruska is nog herstellende van een hartoperatie en zal zich na zijn herstel toeleggen op het ‘powerliften’. Deze sterkste man van Nederland deelde de judodiploma’s uit en ging met elk judolid even op de foto. Aansluitend werd de bekende ‘Nacht van de Eendracht’ gehouden, waarbij de kinderen diverse trainingen kregen en na een mega kussengevecht op de judomat konden overnachten. De volgende morgen schoof iedereen aan voor een Japans ontbijt en daarna konden de ‘kids’ moe maar voldaan naar huis. De lessen beginnen weer op vrijdag 12 september.

Klik hier voor meer foto’s.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×