Succeswens voor Leidse Olympiërs

De Leidse sporters, die zijn afgevaardigd naar de Olympische Spelen, ontvingen uit handen van Astrid Bol van de Leidse Marathon een ‘bokaal’ met een afbeelding van een successleutel erop. Het gebeuren vond plaats op initiatief van het Ondernemersfonds Leiden, de Leidse Sport Federatie en het Leidse gemeentebestuur. Burgemeester Lenferink, wethouder Witteman en tweevoudig gouden medaillewinnaar op de Spelen Ronald Florijn, hadden bovendien een succeswens uitgesproken, die de sporters op een cd  ontvingen. Natuurlijk ontbrak ook de Leidse vlag niet in het succespakket. Binnenkort wordt een speciale site geopend waarop de Leidse Olympiagangers voor het voetlicht worden gebracht.

Biurakn Hakhverdian, Mieke Cabout, Astrid Bol, Noeki Klein en Lefke van Belkum, foto: Van Belkum. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×