Volg aanloop nieuwe tentoonstelling Naturalis

De medewerkers van Naturalis zijn achter de schermen druk in de weer met de samenstelling en organisatie van de nieuwe familietentoonstelling ‘Wildebeesten’. Op een speciale weblog zijn de voorbereidingen te volgen. Het weblog zit vol wetenswaardigheden, maar ook met smeuïge verhalen, zoals de zoektocht van Matthijs Vegter naar drollen van wilde dieren. Hiervoor gaat hij naar diverse dierentuinen en laat de uitwerpselen drogen in zijn eigen schuurtje. “Vooral die hyenapoep, die stinkt vreselijk”, aldus Vegter. Daarna worden er afgietsels van gemaakt voor de tentoonstelling. ‘Wildebeesten, in volle vaart door Afrika met 1 miljoen gnoes’ gaat op 10 oktober van start. De aanloop is te volgen op: //wildebeesten.blogspot.com/

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×