Burgemeester sluit growshop Art Grow

Burgemeester Lenferink heeft besloten growshop Art Grow aan Rijnstroomstraat 2 voorlopig te sluiten.Op 15 april vond de politie softdrugs in het pand. De growshop bleek in die drugs te handelen, hoewel de eigenaars daarvoor geen toestemming hebben. Ook behoort Art Grow niet tot de coffeeshops waar deze handel wordt gedoogd. Zodoende besloot de burgemeester bestuursdwang toe te passen en de growshop op basis van artikel 13 b van de Opiumwet (toepassen van bestuursdwang als verdovende middelen worden verkocht, afgeleverd of verstrekt) tijdelijk te sluiten. Per 1 februari 2009 mag de shop weer open.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×