Foto: Tu Delft.

El Cid, 3 oktober, haring en Leids Volkslied

De 3 October Vereeniging leert nieuwe studenten het ‘Leids Volkslied’ en grijpt de gelegenheid aan om de kersverse studenten tijdens de El Cid introductieweek, wegwijs te maken in de drie oktoberviering. Oude en trouwe burgemeester Van Der Werf komt morgen in hoogst eigen persoon naar het naar hem vernoemde park om met de studenten het Leids Volkslied te oefenen. In het Van Der Werf park is een speciale brunch georganiseerd met, hoe kan het ook anders, haring en wittebrood naast de gebruikelijke broodjes ham en kaas.

De PR commissie van de 3 october Vereeniging organiseert in de aanloop naar het grote feest meerdere activiteiten. Zo is er op 12 september een grote ledenwerfactie in de wijk Roomburg met medewerking van jong K&G. Op de vier zaterdagen voorafgaande aan de viering zijn de PR commissarissen actief op de Haarlemmerstraat. De vereniging telt momenteel 12.000 leden en wil doorgroeien naar 15.000 leden in het lustrumjaar 2011.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×