Grote jaarmarkt en expositie in Hillegom

Volgens de organisatoren wordt het weer een groots spektakel, de jaarlijks boeken-, antiek- en curiosamarkt in Hillegom. Het hele centrum zal vol kramen staan en het publiek wordt door de plaatselijke middenstand verwelkomd met speciale acties en attracties. In de Pasage wordt een tentoonstelling gehouden van oude schoolplaten, Aap Noot Mies- spullen, nostalgische Verkade-albums en andere plaatjesalbums. Meegebrachte verzamelwaar kan daar worden getaxeerd en eventueel worden verkocht. Ook het werk van portrettist Ineke Ligtermoet is in de Pasage te bewonderen.

Natuurlijk is er volop muziek met onder andere zangeres Noa en het dweilorkest De Gatenblazers. De ‘kids’ kunnen jumpen en pony rijden en in de Hoftuin wordt de spectaculaire ING promotietour met raceautostimulatoren gehouden. Kortom genoeg te doen voor een leuk dagje uit met het hele gezin of voor boekensnuffelaars om opzoek te gaan naar aanvullingen voor de verzameling.

De jaarmarkt vindt plaats op donderdag 21 augustus van 11.00 tot 21.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×