Volop te doen in Lorentzhof

Zodra de zomervakantie afgelopen is, is er overal weer volop te doen. Sportverenigingen komen tot leven, er starten cursussen en er worden weer de nodige inloop- en koffieochtenden gehouden. Ook het Wijkservicepunt Lorentzhof, Libertas heeft de komende maanden een bordevol programma.

Zo kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar kennismaken met Street-dance, Hiphop en jumb. De lessen worden gegeven op woensdagmiddagen van 17.00 tot 18.00 uur. Deelname kost 22,50 euro voor 10 lessen. De eerste les vindt plaats op 3 september en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Volwassenen die behoefte hebben aan gezelligheid, kunnen iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur in de Lorentzhof terecht voor een inloop/koffieochtend. Naast koffiedrinken, kunnen ze er computeren, handwerken, lezen of een spelletje doen. Deelname kost 2,50 euro per ochtend en vooraf aanmelden is niet nodig. Wie het computeren nog niet helemaal onder de knie heeft, kan op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend deelnemen aan computerles. Deze wordt één op één gegeven en sluit dus goed aan op de behoeften. Deelname hieraan kost 10 euro per maand, voor één uur per week. Met deze lessen kan het hele jaar door worden gestart en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Vanaf 5 september wordt er iedere vrijdagmiddag tussen 14.15 en 15.15 uur T’ai Chi gegeven. Deze beginnerscursus is bedoeld voor volwassenen die behoefte hebben aan ontspanning. Deelname kost 25 euro per drie maanden en vooraf aanmelden is nodig. Aanmelden voor bovenstaande cursussen kan bij coördinator Suze Pracht. Haar telefoonnummer is: 071-5120483. Het Wijkservicepunt is te vinden aan Herenstraat 61.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×