Op de fiets voor Hospice Issoria

Op zaterdag 6 september organiseert Rabobank Rijnstreek een sponsorfietstocht voor goede doelen en verenigingen in de regio. Eén van die goede doelen is Stichting Hospice Issoria aan Plantage 4. Dit is een kleinschalige voorziening voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Omdat de exploitatiekosten van het hospice slechts gedeeltelijk vergoed worden door de overheid en verzekeraars, kan de stichting wat extra geld goed gebruiken. Dat is dan ook de reden dat De stichting ´Vrienden van Issoria´ het hospice heeft aangemeld als goed doel.

Er kunnen op zaterdag fietstochten met afstanden van 20, 40 en 60 km gereden worden, die allemaal door het groene Hart gaan. Wie 20 km fietst, verdient 3,50 euro voor het goede doel, wie 40 km fietst, verdient 7 euro en wie de langste tocht uitrijdt, levert 12 euro op voor het goede doel. Alleen als er voor een goed doel minimaal 500 km is gefietst, komt het in aanmerking voor een sponsorbedrag.Wie voor Hospice Issoria wil fietsen, moet dit bij de start melden. Het inschrijfnummer van dit goede doel is 68.Meer informatie over de startpunten en tijden is te vinden op www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rijnstreek/sponsoring/Sponsorfietstocht/

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×