Workshops loopbaanplanning in de keuken

Dat koken een bron van inspiratie kan zijn, staat voor Connie Velema vast. Haar bedrijf, De Keukentafel, organiseert namelijk allerlei workshops die niet alleen betrekking hebben op koken, maar ook op nadenken. Tijdens het koken gaan de deelnemers opzoek naar antwoorden op hun loopbaan- en werkvragen. Onder het bakken en braden denken zij na over hun drijfveren en kwaliteiten en wat die voor invloed hebben op hun huidige baan. Daarna eten zij de maaltijd met elkaar op.

De basis van de workshops is het concept “koken als instrument voor leren & reflecteren” waarbij deelnemers samen koken en aan de hand daarvan stilstaan bij de vragen van die dag. De trainingen kunnen door individuen, groepen en organisaties gevolgd worden.Wie nieuwsgierig geworden is, kan tijdens een gratis miniworkshop “amuses maken voor het happy hour” kennismaken met De Keukentafel.Deze workshops worden gegeven op dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 11 en vrijdag 12 september en duren van 16.00 tot 18.00 uur. De Keukentafel is te vinden aan Middelstegracht 16 en opgeven kan via info@keukentafelinleiden.nl.Op www.keukentafelinleiden.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×