Digitaal op zoek naar leuke Zuid-Hollandse locaties

Trouwen op een romantisch landgoed, lekker dineren, vergaderen, feesten, wandelen of fietsen? Er is nu een digitale keuze te maken op de website www.levehetlandgoed.nl, waar ruim 50 Zuid-Hollandse landgoederen te bekijken zijn. De site is speciaal ontwikkeld voor het Zuid-Hollands Jaar van de Landgoederen 2008. Er is een overzichtskaart beschikbaar gemaakt waarop men verder kan klikken en een indruk kan krijgen van het landgoed naar keuze. Ook wordt de historie van elk landgoed kort weergegeven, evenals de openingstijden en een verwijzing naar andere websites met meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×