Proef Zuid Afrikaanse wijn voor Keys for Kids

Wie van wijn houdt en ook graag goede doelen steunt, kan komende zaterdag twee vliegen in één klap slaan. Stichting Keys for Kids organiseert dan namelijk een wijnproefavond, waarbij de deelnemers onder leiding van een gediplomeerd vinoloog kennismaken met een aantal Zuid Afrikaanse wijnen. De opbrengst gaat naar Keys for Kids, die er aidswezen in Buffalo City, mee zal ondersteunen.Tijdens de proeverij is een fototentoonstelling over het werk van deze stichting te zien.

De avond wordt gehouden in de Tuinzaal van De Burcht aan Burgsteeg 14 en begint om 20.00 uur. Deelname kost 20 euro, inclusief een fles wijn die de deelnemers na afloop ontvangen.Aanmelden kan via info@keysforkids.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×