Naturalis Science Café over partnerkeuze

Naturalis en Science Cafe Leiden starten komende zondag met een reeks Naturalis Science Café’s, die eens per kwartaal plaatsvinden. Het thema van deze reeks is biodiversiteit en het eerste Café gaat over het onderwerp Partnerkeuze. De bezoekers kunnen luisteren naar, en meedoen met, een debat over dit onderwerp tussen Bram Buunk, hoogleraar evolutionaire sociale psychologie aan deRijksuniversiteit Groningen, en Geertjan Overbeek, psycholoog en onderzoeker bij het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen.

De bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant van Museum Naturalis en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×