AMIGO tijdens Nationale Taptoe Ahoy 2007. (Foto: PR).

AMIGO naar Nationale Taptoe in Ahoy

Na de spectaculaire seizoensopening in april, waarin AMIGO niet alleen haar nieuwe cd, maar ook een nieuwe tamboer-maître presenteerde, en de drukke maanden juni en juli waarin verschillende optredens in binnen- en buitenland werden verzorgd, zal AMIGO net zoals vorig jaar te zien zijn tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy. Zo zal AMIGO eerst op zaterdag 20 september deelnemen aan de streetparade in het centrum van Rotterdam voorafgaande aan de taptoe. Daarna zal op woensdagavond 24 september het voorprogramma van de taptoe door AMIGO verzorgd worden.

Andere deelnemende orkesten aan de streetparade en taptoe zijn o.a. de Marinierskapel der Koninklijke marine en de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht met Drumfanfare.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×