Vierde Ontzettend Leiden festival eind september in LVC

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 september vindt de vierde editie van het Ontzettend Leiden Festival plaats in het Leidse poppodium LVC. Tijdens deze twee avonden wordt de Ontzettend Leiden 2008 CD officieel gepresenteerd door optredens van de betrokken muzikanten. In 2007 maakte het succesvolle festival de stap van een eendaags naar een tweedaags evenement. Zowel in 2006 als in 2007 was het festival uitverkocht. In totaal treden er 30 bands en artiesten uit de Leidse regio op tijdens het festival, dat daarmee een goede dwarsdoorsnede van de Leidse muziekscène anno 2008 biedt. Onder hen onder andere de Hospital Bombers, Soccer Committee & Machinefabriek, El Legamo, theFringe, Venus Flytrap, Long Conversations, AC Berkheimer, Renske Taminiau, Dr. Dynamite, Junior Eats Alone en Dead Rudolfs. De cd Ontzettend Leiden 2008 is vanaf deze week verkrijgbaar in de Leidse cd-winkels. De liedjes zijn ook te horen via Sleutelstad FM.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart. Er bestaan twee soorten tickets: Dagkaarten voor de vrijdag of zaterdag voor 9 euro, en passe-partouts voor vrijdag én zaterdag voor 15 euro. Kaartjes zijn te koop via www.lvc.nl en de Leidse platenzaken Plato en Velvet Music. De volledige festivalprogrammering en meer informatie over de bands staat op www.ontzettendleiden.nl.

Via een poll op de site wordt laatste speelplek op het festival weggegeven. Deze online poll wordt nog tot zondag 20 september gehouden op de website van Ontzettend Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×