Denksportvereniging voor volwassenen

Leiden kent sinds 1 juli een schaak- en denksportvereniging alleen voor volwassenen. Deze vereniging die de naam ‘de club GedachtenGoed Leiden’ meegekregen heeft, is opgericht in het kader van het Mastersproject van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. De club organiseert zowel cursussen als inloopavonden om vrij te schaken en andere denksporten uit te oefenen. Iedere dinsdagavond kan er vanaf 20.00 uur vrij geschaakt worden.

Op dinsdagavond 7 oktober starten er onder leiding van internationaal meester en schaakdocent Jop Delemarre schaakcursussen voor beginners en gevorderden. Beide worden afgerond met een examen. Aanmelden voor deze cursussen kan tot 29 september via info@effeschaken.nl. Deelname kost 64 euro. Wie niet aan de cursus wil deelnemen, maar wel vrij wil schaken, betaalt 5 euro aan inschrijfgeld.

De cursussen en inloopavonden worden gehouden in het Leidse denksportcentrum aan Robijnstraat 4. Op www.effeschaken.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×