Orgelpromenade met Kirstin Gramlich

De Orgelpromenade van morgen in de Hooglandse Kerk, is in handen van Kirstin Gramlich. Deze organiste studeerde Katholische Kirchenmusik aan de Staatliche Hochschule für Musik in Keulen en volgde op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag de masteropleiding orgelimprovisatie bij Jos van der Kooy, organist van de Westerkerk te Amsterdam en stadsorganist van Haarlem. In 2004 haalde ze haar concertexamen, met lof van de jury.

Gramlich zal morgen beide orgels bespelen. Haar programma bestaat uit muziek van onder andere Böhm, Buxtehude, Scarlatti en Muffat. Ook zal ze diverse improvisaties laten horen. Het concert begint om 13.30 uur en de toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×