Kids Creatief vindt nieuwe locatie bij ARS

Na vijf jaar heeft Kids Creatief de cursuslocatie aan de Nachtegaallaan verlaten en start dit seizoen in het sfeervolle ARS aan de Pieterskerkgracht in hartje centrum. In deze inspirerende omgeving zullen twee kunstcursussen worden gegeven; beiden op de zaterdagochtend van 10.00 -12.00 uur (een keer in de twee weken). Op speelse wijze maken de kinderen kennis met allerlei mooie, gekke en opzienbarende kunstwerken en kunstenaars van vroeger en nu. Na de nodige inspiratie te hebben opgedaan, kruipen de cursisten in de huid van de kunstenaar, en gaan vervolgens zelf met een creatieve opdracht aan de slag. In de cursussen komen diverse technieken en materialen aan bod, en er wordt zowel twee dimensionaal als drie dimensionaal gewerkt. Elke cursus wordt afgesloten met een echte tentoonstelling! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor informatie en inschrijving: Kids Creatief: Tel 06-53588455.

Foto PR: Workshop ‘vervalsen’. 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×