Avondje lachen bij Bad Habits

De Leidse Camedy Group organiseert aanstaande vrijdag alweer de vijfde editie van de ‘Bad Habits Camedy Night’. De toegang voor een ontspannen avondje lachen in de gezellig pub ‘Bad habits’ aan de Pelikaanstraat is gratis. Diverse winnaars van cabaret en ‘stand up’ wedstrijden hebben hier al gestaan en het ziet er naar uit dat er nog velen gaan volgen de komende maanden. Elke tweede vrijdag van de maand wordt een optreden gegeven vanaf 21.30 uur.

Camedy Group biedt de komediant meer dan het podium. Alle optredens worden opgenomen en op www.camedy.nl geplaatst. “In korte tijd zijn eerdere filmpjes al tegen de duizend keer bekeken en dat terwijl we nog geen half jaar bestaan” vertelt Edward, een van de oprichters van Camedy Group. Medeoprichter Jeffrey van den Berg vult aan: “We merken dat het initiatief enthousiast wordt ontvangen en komedianten begrijpen dat het gratis promotiemateriaal is voor hen”.

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×