Politie zoekt getuigen van tasjesroof Langegracht

Een 40-jarige man uit Leiden is vanmiddag op de kruising van de Langegracht en de Oude Herengracht van zijn tas beroofd. Het slachtoffer had de tas aan zijn stuur gehangen. Hij merkte dat hij werd achtervolgd door een man op een fiets. Toen de achtervolger de tas van het stuur wilde rukken, kwamen beide mannen ten val. De tasjesdief kon zich vervolgens op de fiets én met de tas uit de voeten maken in de richting van de Herensingel. Een omstander zette nog de achtervolging in, maar is de man op de Herensingel uit het oog verloren.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×