Rekening geplunderd door mobiel skimapparaat

Afgelopen dinsdag is de rekening van een Leidenaar geplunderd met behulp van een skimapparaat. Die middag stond er een postbezorger aan de deur met een pakje. Voor hij dat in ontvangst mocht nemen, moest hij eerst 80 eurocent pinnen op een mobiel pinapparaat. De Leidenaar moest de pinactie herhaaldelijk uitvoeren, omdat het apparaat het volgens de bezorger niet goed deed. De man vond de gang van zaken achteraf vreemd en nam woensdag contact op met de bank. Deze vertelde hem, dat er inmiddels een flink bedrag van zijn rekening was afgehaald.De politie raadt het zomaar intoetsen van een pincode op een mobiel pinapparaat af.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×