Blaas uit bij Radius op Burendag

Wie bijgekomen is van de activiteiten rond de Open Monumentendagen en autovrije zondag, Kan ook volgende week zaterdag weer aan de bak. Het Oranje Fonds en Douwe Egberts organiseren dan voor de derde keer de Nationale Burendag, die dit jaar het thema ‘Kom in actie voor je buurt!’ heeft meegekregen. Het is dus de bedoeling dat buurtbewoners met elkaar in actie komen om buurtwensen uit te voeren. Per buurtwens stelt het Oranje Fonds maximaal 1000 euro ter beschikking.

Omdat de bewoners na een dag hard werken vast toezijn aan een kopje koffie en een praatje, houden allerlei sociale organisaties open huis.Stichting RADIUS die zich bezighoudt met dienstverlening en welzijn voor ouderen en mensen met een handicap, opent op een aantal Leidse locaties de deuren vanaf 16.00 uur. Deze locaties zijn: Opaalstraat 1, Rosmolen 28, Julianastraat 74 en Lage Rijndijk 129.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×