Studenten ROC aan de slag voor Rode Kruis

De studenten van de opleiding Marketing van het ROC ID College in Leiden, Katwijk en Alphen, gaan de komende weken hard aan de slag voor het Rode Kruis. Op alle drie de vestigingen bedenken zij een actie of evenement waarmee ze zo veel mogelijk geld in kunnen zamelen voor het goede doel. Vervolgens bepaalt een jury welk plan het meeste geld zal opleveren. De studenten van dat winnende plan hebben een week om het daadwerkelijk uit te voeren.

In de week van 19 tot 24 december neemt het Rode Kruis het bijeengebrachte geld in ontvangst in het Glazen Huis, dat dan op de Grote Markt in Breda staat. Het Glazen Huis is een jaarlijks terugkerend initiatief van radiozender 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis.Het geld dat het ROC verdient, wordt besteed aan de vluchtelingenhulp. Tijdens de aftrap gisteren, kregen de leerlingen daarover een film te zien.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×