Workshop Modern Arnis voor vrouwen

De Modern Arnis School Leiden organiseert komende woensdag een workshop Filippijns stokvechten voor vrouwen. Bij deze sport die Modern Arnis genoemd wordt, werken de deelnemers met twee rotan stokken van ongeveer 60 cm lang. Ze leren zich met behulp van onder andere verschillende slagen en ontwapeningen te verdedigen, waardoor ze zelfverzekerder worden. Ook kan het bijdragen aan een betere coördinatie.

De workshop wordt gegeven in de Kaasmarktschool aan Koppenhinksteeg 13 en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Wie enthousiast geworden is, kan zich inschrijven voor een 6-delige beginnerscursus die op 24 september begint. Ook deze cursus is alleen bedoeld voor vrouwen.Op www.masleiden.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×