Bas Verhaar nieuwe tamboermaître K&G

Sinds 7 september is Tjeerd Haasbroek geen tamboermaître van K&G meer. Zijn stokje is overgenomen door de 34-jarige Bas Verhaar, die al zo’n 14 jaar trompettist bij K&G is. Hij had al de nodige ervaring met het vak van tamboermaître, omdat hij die rol lang geleden bij een andere vereniging vervuld heeft. Edgar Oosterom, Peter Kleine Schaars en Matthijs Kruik hebben hem de fijne kneepjes bijgebracht.

Op 2 oktober vindt de officiële overdracht plaats en draagt Tjeerd Haasbroek “zijn”  orkest tijdens de Pleintaptoe op de Garenmarkt over aan zijn opvolger. Haasbroek was een trouwe tamboermaître die zijn taak 20 jaar met veel overgave vervulde.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×