Jackie Leven, foto: PR.

Legendarische Schotse Jackie Leven voor het eerst in Leiden!

De legendarische Schotse singer-songwriter en folkrocker Jackie Leven zal binnenkort voor de eerste keer Leiden aandoen. Een unieke kans om deze overweldigende podiumpersoonlijkheid, die al 14 solo albums uitgebracht heeft, aan het werk te zien in de Leidse Qbus. Leven begon in 1971 als ‘John St Field”. In 1978 richtte hij de punkfolkband ‘Doll by Doll’ op. Daarna ging hij zeer succesvol op de solotour. Leven maakt grote indruk met zijn geweldige stemgeluid en een mix van blues, klassieke folk en hier en daar zelfs electronica. Zijn nieuwste album heet ‘Lovers At The Gun Club’. ‘Special guest’ is Michael Cosgrave (keyboards/vocals).

Het concert vindt plaats op vrijdag 26 september, aanvang: 21.00 uur, reserveren: 071-5416852.

Voorverkoop: Plato, Velvet, Hunky Dory, @TheMovies

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×