'Rondje van de zaak' maakt 24e Leidse POPQUIZ

De 24e editie van de welbekende Leidse POPQUIZ is gemaakt door ‘Rondje van de zaak’ en zal op 28 september gepresenteerd worden door gerenommeerd popjournalist Jan van der Plas. Van der Plas is tevens auteur van het boek ’50 Jaar Nederpop: het definitieve boek over de geschiedenis van de Nederpop’ dat kort geleden verscheen. Inschrijven kan op de dag zelf in sociëteit De Burcht vanaf 14.00 uur. De POPQUIZ vindt vervolgens plaats in de Tuinzaal, waar de teams vanaf 15.00 uur hun plaats kunnen innemen. Om 15.30 uur gaat de quiz van start. Natuurlijk zijn er weer fraaie prijzen te winnen: muziek, drank en boeken en niet te vergeten de poedelprijs voor het team, dat kans ziet als laatste te eindigen. Er is plaats voor ongeveer 30 teams. Meer info: www.deburchtleiden.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×