Bijzondere textielobjecten bij Zône

Leonie van Poecke is al vele jaren bezig met het creëren en ontdekken van nieuwe mogelijkheden op gebied van verwerking van natuurlijke materialen in haar objecten. Onder het label Woolz werkt Poecke met unieke, zelfontworpen stoffen en maakt zij gebruik van onverwachte combinaties. Naast sjaals en tassen maakt de kunstenaar ook interieurobjecten in haar atelier in Sassenheim. Wat haar vooral fascineert is het maken van nieuwe texturen. In Galerie Zône, in de Nieuwstraat, is gedurende de maand oktober een selectie te zien van haar textielobjecten aan de wand. Meer info: www.galeriezone.nl en www.woolz.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×