'Nico met z’n kliko', foto: PR.

Kinderboekenweek 2008 in teken van Rijm en Ritme

Binnenkort is het weer zover en start de Kinderboekenweek, dit jaar met het thema Poëzie. In de bibliotheken van BplusC in Leiden en Leiderdorp zijn er van 1 tot 12 oktober allerlei activiteiten te beleven voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op het programma staan een theatervoorstelling vol magie, een poppentheatervoorstelling, een gedichtenwedstrijd, een middag vol verrassingen en de Biebbios. Traditiegetrouw wordt de kinderboekenweek afgesloten met het Groot Kinderboekenfeest, dat dit jaar plaatsvindt in het Leids Volkshuis.

Poppentheater Lalafee speelt de voorstelling ‘Haroen’ en ‘Nico met z’n kliko’ maakt poëzie op de vuilnisbelt. Op locatie ’t Spoortje kunnen kinderen gedichten maken op de computer en zien hoe een boek tot leven komt.

Kijk op www.BplusC.nl voor het complete programma.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×