Overval op buurtwinkel Mauritsstraat voorkomen

Afgelopen zaterdag, rond 17.15 uur kwamen twee ‘klanten’ tussen de 16 en 20 jaar de buurtwinkel in de Mauritsstraat binnen. De twee bedreigden de 30-jarige zoon van de eigenaar met een mes en eisten geld! De man bedacht zich geen ogenblik, pakte een keukentrap en sloeg naar de overvallers. De mannen gingen er vandoor. Buiten voegde zich een derde persoon, die waarschijnlijk op de uitkijk had gestaan, zich bij de anderen. Deze derde figuur had een fiets bij zich. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets van deze overval gezien hebben en verzoekt eventuele getuigen te bellen naar de politie in Leiden – Noord via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×