Discussieavond over echte Leidenaars

Ter gelegenheid van 3 oktober organiseert het Science Café Leiden een discussie- en informatieavond over de echte Leidenaars. In bijzijn van onder andere Rivke Jaffe docente stedelijke sociologie en antropologie en Jos van den Broek hoogleraar wetenschapscommunicatie, debatteren de aanwezigen over de vraag of de echte Leidenaar uitsterft. Ook denken ze na over wat iemand tot een echte Leidenaar maakt. Is dat bijvoorbeeld er geboren zijn, het dialect spreken of Leidens Ontzet uitgebreid vieren?Verder is er een echte 3-oktober quiz.

Het café vindt plaats in Plexus aan Kaiserstraat 25 en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Op www.sciencecafeleiden.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×