Politie zoekt getuigen van botsing voor LUMC

Donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur is een 39-jarige inwoner van Pijnacker gewond geraakt toen hij met zijn elektrische scootmobiel tegen de laadklep van een taxibusje reed. Dat gebeurde voor de hoofdingang van het LUMC. Door de botsing is de man achterover gevallen. Hij werd met een brancard het ziekenhuis ingereden waar hij weer bij kennis kwam. Hij hield aan de botsing pijnlijke ribben en een bult op het achterhoofd over.

Het is onduidelijk wat de toedracht geweest is van het ongeval. Mogelijk hebben omstanders iets gezien of gehoord. De politie wil graag met deze mensen spreken. Getuigen worden verzocht zich te melden via het telefoonnummer 0900 -8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×