Regionaal Archief zoekt bijzondere amateurfilms

Onder het motto ‘1001 Verhalen én dat van u!’ houdt het Regionaal Archief Leiden open huis tijdens de Landelijke Archievendag op zaterdag 11 oktober. Er zijn dan verhalen van anderen te zien en te horen (o.a. het verhaal van de Leidse brandweerman en de tamboer van Zoeterwoude), er is een film over de Hollandse Constructiewerkplaats (HCW) en een tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog. Ook de rondleidingen gaan over Verhalen. Hebt u een bijzondere foto of film uit Leiden of de regio die u wilt laten zien en misschien wel op laten nemen in onze Beeldbank? Wilt u bij deze foto of film uw verhaal vertellen of iets kwijt over wat u hebt meegemaakt in de Tweede Wereldoorlog? Hebt u gewerkt bij de (HCW) en kunt u daar iets over vertellen? Kom dan langs op 11 oktober.

Voor uw foto en verhaal over de Tweede Wereldoorlog kunt u terecht in de studiezaal. Voor uw foto of film verwachten medewerkers van de Prentverzameling u in de serre. Uw verhaal daarbij kunt u aan een medewerker vertellen in een rustige omgeving.

De open dag wordt gehouden in het Regionaal Archief Leiden op de Boisotkade 2A. Het archief houdt van 11.00-16.30 uur Open Huis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×